Chateau Meiland alweer héél snel terug op de buis

Wat goééééd!

chateau meiland
Chateau Meiland

Het duurt niet lang meer voor we weer lekker avondjes kunnen wijnen, wijnen, wijnen met de familie Meiland. Op 31 augustus begint namelijk het vierde seizoen van de realityserie over het leven van Martien, Maxime, Erica en hun familie op Chateau Marillaux. Waar het in de eerste drie seizoenen vooral ging om het opbouwen en runnen van hun chambre d'hôte, zullen we in seizoen vier zien hoe ze dit weer achterlaten.

Seizoen 4 Chateau Meiland

In het vorige seizoen was al te zien dat de familie plannen maakte om weer terug naar Nederland te verhuizen en in dit seizoen zullen we daar alles van meekrijgen. De familie moet het chateau helemaal opknappen om het te kunnen verkopen en ook aan hun optrekje in Hengelo zullen dingen moeten gebeuren. Daarnaast zullen ze door hun vertrek uit Frankrijk ook afscheid moeten nemen van hun huishoudster Nadège, iets waar zij niet zo blij mee is. Genoeg stof voor weer een heerlijk seizoen vol hysterische momenten en struggles, denken wij zo!

Bekijk ook: wijnen en winkelen met Maxime Meiland

Chateau Meiland op maandag en donderdag

Als je tijdens de vorige seizoenen niet kon wachten tot het weer maandag was, hebben wij goed nieuws voor je; Chateau Meiland zal vanaf augustus namelijk niet één, maar twee keer per week op de buis te zien zijn. Naast de standaard maandag zullen de afleveringen over het leven van de familie Meiland ook op donderdag te zien zijn.

Chateau Meiland Gouden Televizier Ring

Dat we in Nederland graag meekijken met de familie Meiland en hun leven op het chateau werd al snel duidelijk. Met hun serie wonnen ze vorig jaar zelfs de Gouden Televizier Ring, die ze naar verluidt nu alweer kwijt zijn.

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag en donderdag te zien op SBS 6.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder