Netflix maakt de cast van Undercover spin-off Ferry bekend

Er zitten nogal wat bekende namen bij

undercover netflix
UndercoverNetflix

Netflix kondigde eerder aan dat de populaire Nederlands-Vlaamse serie Undercover een spin-off krijgt. Frank Lammers en Elise Schaap kruipen opnieuw in hun iconische rollen voor de film Ferry. Wie er nog meer in de prequel te zien is? Dat maakt Netflix nu bekend in een video.

Cast Ferry film

Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap - die de rollen van Ferry en Danielle vertolken - stellen in een video de nieuwe (en oude) castleden aan ons voor. Ze maken bekend dat Penoza-actrice Monic Hendrickx de rol van Ferry's zus Claudia (met wie Ferry niet echt een goeie band blijkt te hebben) op zich neemt.

Netflix-film Ferry

Huub Stapel (bekend van Flodder) heeft de rol van de hasjbaron Brink - een machtig crimineel en de mentor van Ferry. Acteur Tim Linde speelt zijn zoon, Matthijs. Raymond Thiry kruipt opnieuw in de huid van John, de handlanger van Ferry. Ook Maarten Heijmans (die eerder met Elise Schaap in de film Wat is dan liefde verscheen) heeft een rol in de film Ferry.

Bekijk de aankondiging hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Undercover spin-off Ferry

De film gaat over Ferry Bouman in zijn jongere jaren. Het verhaal speelt zich af in 2006 in Amsterdam. Ferry heeft zijn eigen drugsimperium nog niet opgebouwd, maar werkt voor de hasjbaron Ralph Brink. Als de bende op een brute wijze overvallen wordt, raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden - en dat leidt hem terug naar Brabant, waar hij geboren is.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder