Disney's Mulan slaat bioscooprelease over en komt direct naar Disney+

De live-action remake van de Disney classic zal te huur zijn

face, hair, red, lip, facial expression, eyebrow, nose, blue, head, beauty,
© 2020 Disney

Disney kondigt aan dat live-action film Mulan niet in de bioscopen zal verschijnen. De film zal meteen te zien zijn op streaming dienst Disney+, maar anders dan de meeste releases op de streamingdienst geldt er een extra huurprijs. In Amerika zou dat naar verluidt gaan om zo'n 30 dollar. Het is nog niet bekend of en wanneer de film gratis te zien zal zijn voor Disney+ gebruikers, maar wat we wel weten is dat Mulan vanaf 4 september te zien zal zijn in Nederland. In de landen waar Disney+ niet beschikbaar is zal Mulan wel in de bioscoop verschijnen.

Mulan in de bioscoop

Mulan zou eigenlijk in maart al in de bioscoop te zien zijn, maar door het coronavirus ging dit helaas niet door. De release werd toen uitgesteld naar juli, maar uiteindelijk is er dus voor gekozen om de film vanaf 4 september uit te brengen.

Remake Mulan

De film is een live-action remake van de klassieke animatiefilm die in 1998 uitkwam. Mulan gaat over een sterke onafhankelijke jonge vrouw. Hua Mulan is geen prinses die gered moet worden, maar een dappere badass die wil bewijzen dat ze als vrouw even sterk en goed is als de mannen om zich heen.

In de film neemt Mulan de plaats in van haar zieke vader, die in het keizerlijk leger strijdt. Vrouwen zijn niet toegestaan in het leger, maar Mulan doet zich voor als man. Ze wordt op de proef gesteld en moet haar innerlijke krachten gebruiken om uiteindelijk één van de grootste strijders te worden die het land ooit gekend heeft.

Christina Aguilera zingt soundtrack Mulan

Voor de nieuwe versie van Mulan heeft zangeres Christina Aguilera, die voor de film uit 1998 ook de soundtrack verzorgde, het liedje Loyal Brave True uitgebracht. Als kers op de taart heeft ze ook het nummer Reflection - dat bij de klassieke animatiefilm hoort - opnieuw ingezongen. Beide nummers zullen te horen zijn in de film.

De trailer van Mulan

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Loyal Brave True door Christina Aguilera

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder