De trailer van Undercover seizoen 2 is uit

Het beloven weer spannende afleveringen te worden...

undercover seizoen 1 netflix
UndercoverNetflix

De trailer van het nieuwe seizoen van Undercover is zojuist verschenen. Er waren de afgelopen tijd al wat beelden vrijgegeven, maar na het zien van de trailer is het een stuk duidelijker hoe het tweede seizoen van de serie gaat verlopen. Een ding weten we zeker; het wordt weer enorm spannend!

Undercover seizoen 2

In het tweede seizoen spelen niet drugs, maar wapens de hoofdrol. Kim (gespeeld door Anna Drijver), die niet meer als undercover agent werkt maar een baan heeft bij Human Rights, ontdekt een illegale wapenhandel in Syrië en België. Om dit op te lossen schakelt ze haar oud-collega Bob (gespeeld door Tom Waes) in.

Bob, de undercover agent waarmee Kim een koppel vormde om zo in het eerste seizoen van Undercover drugsbaas Ferry en zijn vrouw Danielle in de gaten te houden, volgt het spoor van de wapenhandel en komt terecht op een country- en western manege. Dit lijkt in eerste instantie een onschuldige plek waar ze paardrijden en linedancen, maar niets is minder waar.

Trailer Undercover seizoen 2

Bob gaat voor deze case weer undercover en zet daarmee zijn leven op het spel. Hij komt al snel mensen tegen die nóg gevaarlijker zijn dan Ferry. Over Ferry gesproken; hij is Bob en Kim duidelijk niet vergeten - ook al zit hij nu in de gevangenis. De drugsbaas heeft nog steeds overal lijntjes waardoor hij het de Vlaamse undercover agent lastig blijft maken. Zowel hij als Kim worden vanaf alle kanten bedreigd en zijn hun leven niet meer zeker.

Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spin-off Undercover met Ferry

Eerder werd ook al bekend dat er een spin-off van Undercover in de maak is. Hierin wordt het leven van drugsbaas Ferry Bouman onder de loep genomen en komen we erachter hoe en waarom hij - na een uitstapje in Amsterdam - toch weer in Brabant is gaan wonen. Afgelopen week maakte actrice Elise Schaap, die de rol van Ferry's vrouw Danielle speelt, een paar namen bekend die er in de film te zien zullen zijn. Wanneer de film Ferry te zien is, weten we nog niet.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Undercover seizoen 2 is vanaf 6 september te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder