Zac Efron verschijnt in Disney's remake van Three Guys and a Baby

Met zijn nieuwe rol keert Zac voor het eerst in tien jaar weer terug naar Disney

Zac Efron heeft een nieuwe filmrol te pakken. De acteur zal een van de drie mannen zijn in de remake van Disney's Three Guys and a Baby uit 1987. Dit maakt The Hollywood Reporter bekend.

Zac Efron in Three Guys and a Baby

In Three Guys and a Baby wonen drie vrijgezelle mannen samen in een appartement in New York. Één van de drie krijgt plotseling een baby, waarvoor de mannen met z'n drieën gaan zorgen. Dit blijkt de moeilijkste taak die ze ooit hebben gehad, maar langzaamaan beginnen ze van het meisje te houden en zijn ze bang om haar kwijt te raken. De cast van 1987 bestond onder anderen uit Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson. Zac Efron vervangt één van deze acteurs. Wie de andere twee mannen zullen zijn in de remake is nog niet bekend. Wel weten we dat Will Reichel het script schrijft.

Zac Efron films en series

Met zijn nieuwe rol keert Zac Efron voor het eerst sinds zijn rol als Troy in de populaire High School Musical films terug bij Disney. De laatste High School Musical film kwam ongeveer tien jaar geleden uit. In de tussentijd heeft hij niet stilgezeten. Vorig jaar kreeg hij veel lovende reacties op zijn rol als Ted Bundy in Extremely Wicked, Shockingly Evile and Vile. Recent verscheen Zac Efron in Down To Earth, een documentaire die te zien is op Netflix. Hierin gaat hij samen met Darin Olien op zoek naar de innovatieve manieren waardoor we zo lang mogelijk van de aarde kunnen genieten.

Three Guys and a Baby zal verschijnen op Disney+, het streaming platform van Disney. Wanneer de film te zien is, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder