Clueless krijgt een spin-off serie met Dionne in de hoofdrol

De serie krijgt een mysterieus tintje

clueless
CBS Photo ArchiveGetty Images

De iconische film Clueless kwam in 1995 uit. Of we de film ooit kunnen vergeten? As if! De klassieker is nu, 25 jaar later, nog steeds een favoriet. Eerder was al bekend dat er een remake van Clueless aankomt. Nu blijkt er sprake te zijn van een spin-off serie. Het verhaal gaat verder, maar er is een catch: Cher is niet langer de hoofdpersoon, maar we volgen nu haar beste vriendin Dionne.

Clueless spin-off over Dionne

CNN meldt dat de serie er definitief aankomt en dat het plot al vast staat. "Een baby roze en biseksueel blauwgetinte, kleine zonnebril dragende, havermelk latte en Adderall-gevoede blik op wat er gebeurt als queen bee Cher verdwijnt en haar levenslange nummer twee Dionne in Cher's lege Air Jordans stapt," luidt de beschrijving van de nieuwe serie. "Hoe gaat Dionne om met de druk om het nieuwe populairste meisje van de school te zijn, terwijl ze tegelijkertijd het mysterie probeert te ontrafelen over wat er met haar beste vriendin gebeurd is."

Clueless spin-off serie

De gloednieuwe serie wordt geschreven door Jordan Reddout en Gus Hickey, die allebei gewerkt hebben aan series als Will and Grace en Man with a Plan. Wanneer de show verschijnt en wie de iconische rol van Dionne op zich neemt, is nog niet bekend.

Clueless cast nu

In 1995 werd de rol van mode-icoon Dionne Davenport vervuld door actrice Stacey Dash. Cher Horowitz werd gespeeld door Alicia Silverstone. Verder waren een jonge Paul Rudd, Donald Faison en Elisa Donovan in de film te zien. Benieuwd hoe de cast van Clueless er nu uitziet? We zochten het voor je uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder