Scott Disick claimt dat Kardashians zijn rehab-bezoek aan de pers hebben doorgespeeld

Niet alleen het coronavirus zorgt voor opschudding bij de familie

We hebben een tijdje moeten wachten op nieuwe afleveringen van Keeping Up With The Kardashians, maar gelukkig komen ze er weer aan! Over een maand - op 18 september - kunnen we weer meegenieten van het leven van de Kardashian familie waarin ook zij te maken krijgen met het coronavirus.

Keeping Up With The Kardashians trailer

De trailer laat alvast wat voorproefjes zien met, zoals we van de Kardashians gewend zijn, een hoop drama. Zo denkt de familie dat Khloé het virus heeft en maakt Kim zich daar grote zorgen om terwijl ze zelf weg probeert te komen uit Parijs. Vlak voordat de lockdown in de stad wordt aangekondigd is ze te zien dat Kim nog aanwezig is bij de modeshow van Kanye's kledinglijn die in Parijs plaatsvindt. Op het moment dat deze afgelopen is moet ze zo snel mogelijk weg uit de stad, iets wat voor een hoop stress zorgt. Ook de rest van de familie heeft het moeilijk met het mogelijke corona geval, want zo komt het steeds dichterbij.

Drama Keeping Up With The Kardashians

Het drama in de nieuwe afleveringen zal niet alleen maar corona-gerelateerd zijn, want ook de geruchten dat Scott Disick in een afkickkliniek heeft gezeten komen breed aan bod, zo is te zien in een trailer die E! lanceerde. Via een videoverbinding bespreekt de familie de gebeurtenis en ook is te zien dat Disick de familie van zijn ex-vrouw beschuldigt van het lekken van informatie naar de pers. Iets waar hij niet heel blij mee is.

Al met al dus genoeg materiaal om weer een seizoen van de Kardashians te kunnen genieten, wij zitten er helemaal klaar voor! In Nederland zijn de nieuwste afleveringen tegelijk met Amerika te bekijken via streaming-platform Hayu.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder