Geen idee wat je nú weer moet kijken? Netflix komt met shuffle-functie

Spin the wheel en laat Netflix voor je beslissen!

Netflix is fantastisch voor een avondje bingen of om gezellig samen met vriendinnen een film te kijken. Maar de struggle over wát je gaat kijken kan soms je hele avond verpesten, de opties kunnen overweldigend zijn en soms heb je nog een partner in de mix die óók een sterke mening heeft. Netflix zou Netflix niet zijn als ze daar niets op zouden verzinnen, dus daarom zijn ze aan het testen met een feature op het platform; Netflix Shuffle.

Netflix Shuffle, een nieuwe feature

Netflix heeft zoveel aanbod dat een keuze maken soms ook gewoon niet makkelijk is. Om te voorkomen dat je na minutenlang scrollen geïrriteerd afsluit kun je nu op de shuffle knop drukken, zodat Netflix' algoritme voor je aan het werk gaat en gebaseerd op de dingen die je eerder hebt gezien op zoek gaat naar een willekeurige bijpassende optie.

Niet iedereen is enthousiast over de nieuwe feature, want wie gaat er nu zomaar iets randoms kijken wat een algoritme voor je uitzoekt? Het is in ieder geval wel een grappige feature en wie weet kom je zo per toeval op je nieuwe favoriete serie of film.

Kijktips Netflix

Geen idee wat je moet kijken maar zie je dat shufflen ook niet helemaal zitten? Vanaf deze week zijn A Star Is Born, No Strings Attached en Work It te zien op Netflix. Meer zin in iets spiritueels op Netflix of juist op zoek naar leuke queer films en series om te bekijken? Ook dan hebben we je gecoverd met onze favorieten! Wat je ook kiest, veel plezier met kijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder