"Brad Pitt en Harry Styles samen te zien in nieuwe film"

De film heeft een bijzonder plot

Er gaan geruchten rond dat Harry Styles en Brad Pitt de hoofdrollen te pakken hebben in de nieuwe film Faster, Cheaper, Better. Dat maakt filmdistributeur Vértice Cine bekend.

Brad Pitt en Harry Styles in film

De film wordt geregisseerd door Dan Girloy en gaat over de veranderingen in de wereld van truckchauffeurs. Zo komen de vragen aan bod of de chauffeurs überhaupt nog wel nodig zijn aan boord van een vrachtwagen of dat de besturing niet volledig overgenomen kan worden door technologie. In de film komen verschillende personages voorbij, zoals een jonge zakenman, technische specialist en boer. Het is nog niet bekend welke rollen Brad en Harry krijgen. We moeten nog even afwachten of de twee bekendheden ook echt in de film te zien zijn. Vanity Fair beweert dat de geruchten niet kloppen. *Ons hart breekt*

Harry Styles films

Áls Harry Styles in de film te zien zal zijn, dan verschijnt hij voor het eerst in jaren op het witte doek. In 2017 was hij voor het eerst te zien als acteur in de film Dunkirk, die gaat over D-Day en de Tweede Wereldoorlog en geregisseerd werd door Christopher Nolan (onder andere bekend van films als Interstellar en The Dark Knight). Hierover vertelde Styles toentertijd aan HLN dat dit een kans was die hij niet kon laten liggen. "Als fan van Nolan kun je dit gewoon niet weigeren. Dat ik met hem heb mogen samenwerken is een droom. Chris kwam elke dag als eerste aan en ging als laatste weg. Zijn passie voor het vak werkt enorm aanstekelijk," aldus de zanger.

Dat acteren iets anders is dan optreden, besefte Harry al snel. "Ik had geen acteerervaring, maar dat maakte het juist interessant. Ik was bloednerveus maar het was ook wel leuk om iets te doen wat ik nog nooit gedaan had. De zenuwen zorgden ervoor dat ik extra hard mijn best deed en ik besef nu wel dat optreden en acteren totaal niet te vergelijken valt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder