'Nikkie de Jager verschijnt als jurylid bij RuPaul's Drag Race'

De andere juryleden zijn ook al bekend

Vorige maand werd bekend dat RuPaul's Drag Race naar Nederland komt. Sinds de wereld hiervan op de hoogte is, wordt er volop gespeculeerd over de juryleden van het programma. Shownieuws denkt nu achterhaald te hebben welke bekende Nederlanders te zien zullen zijn. Één van die mensen is niemand minder dan Nikkie de Jager.

Nikkie de Jager jury RuPaul's Drag Race

Verschillende bronnen laten aan Shownieuws weten dat Nikkie de Jager (beter bekend als NikkieTutorials) "een vast gezicht in het programma wordt." Ze maakt deel uit van de vierkoppige jury. Haar collega-juryleden zijn naar verluidt ook bekenden: Nikkie de Jager's naamgenoot en modeontwerpster Nikkie Plessen én modeontwerper Claes Iversen zouden ook in het programma verschijnen. Shownieuws noemt nog een gast-jurylid die aanschuift aan de jurytafel: zangeres Roxeanne Hazes.

RuPaul's Drag Race Nederland

Of Nikkie, Nikkie en Claes de officiële vaste jury is, moeten we nog even afwachten. Wat wél al zeker is, is wie de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race gaat presenteren. Stylist en presentator Fred van Leer neemt deze taak op zich. Het nieuwe programma verschijnt dit keer niet op de buis, maar is exclusief te zien bij Videoland. De afleveringen verschijnen vanaf vrijdag 18 september wekelijks op de streamingdienst.

RuPaul's Drag Race

RuPaul's Drag Race is sinds 2009 in Amerika op televisie. Toen was het nog geen Drag Race, maar gingen ze op zoek naar America's Next Drag Queen. Inmiddels zijn er in de Verenigde Staten twaalf reguliere seizoenen, vijf All Star seizoenen waarin oud-deelnemers opnieuw meedoen een Kerst special van het programma verschenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder