De eerste trailer van The Batman met Robert Pattinson is hier

Bruce Wayne, is that you?

Je zou denken dat we het klassieke verhaal van Batman inmiddels al zat zijn, maar niets is minder waar. Na een paar memorabele vertolkingen van de vleermuisachtige superheld (en dan heb ik het vooral over Christian Bale en Michael Keaton) is er nu een nieuwe Batman in Gotham: niemand minder dan Twilight-acteur Robert Pattinson neemt deze iconische rol op zich in de nieuwe film The Batman. De eerste trailer van de film is nu uit.

Robert Pattinson in The Batman

Eerder werd al bekend dat Robert Pattinson de rol van Bruce Wayne op zich neemt in een nieuwe remake van het Batman-verhaal. R-Patz is niet de enige grote naam in de The Batman-cast. Zoë Kravitz (Big Little Lies) speelt de rol van Catwoman, Andy Serkis (The Lord of the Rings) is Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright (The Hunger Games-films) is Commissioner Gordon, Paul Dano (Little Miss Sunshine) is The Riddler en Colin Farrell (Fantastic Beasts And Where To Find Them) is The Penguin. De regie is in handen van Matt Reeves, die bekend is van Let Me In en War For The Planet Of The Apes.

The Batman film

The Batman wordt niet zoals de andere superheldenfilms; regisseur Matt Reeves maakte eerder al bekend dat de film inspeelt op noir-genre en een detective-versie van Batman wordt. Het verhaal speelt zich af in de jaren '90, de beginjaren van Bruce Wayne als Batman. Reeves haalt inspiratie uit de films van Alfred Hitchcock.

The Batman trailer

Benieuwd naar de eerste beelden van Robert Pattinson in de rol van Bruce Wayne slash Batman? Bekijk de trailer van The Batman hierboven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder