Jake Johnson zegt dat de New Girl cast een reboot wel ziet zitten

Blijkbaar heeft de hele cast contact gehouden na het laatste seizoen

Het is maandagmiddag en we moeten het hebben over iets dat me nauw aan het hart ligt.

IK MIS NEW GIRL.

Ik mis Jess' polkadot jurkjes, Nicks awkward moonwalk, Schmidts ongepaste opmerkingen en Winstons vogel shirts. Ik mis alles aan de comedy-serie die in 2018 tot een abrupt en gejaagd einde kwam. Ik heb alle afleveringen al zo'n tien keer gezien (tot Netflix zo misdadig was om de serie van de streamingdienst af te halen) en vind het nog steeds één van de beste series aller tijden.

Niet zo gek dus dat ik héél blij werd van de uitspraken van Jake Johnson (Nick in de serie) in een recent interview. Hij was te gast bij de Thirst Aid Kid podcast van Slate en maakt duidelijk dat hij en de andere castleden een New Girl reboot wel zien zitten.

New Girl reboot

Wat blijkt? Ik ben niet de enige die wakker lag van het einde van New Girl. Jake Johnson legt uit dat Fox de serie gecanceld had omdat er niet genoeg kijkers waren (HOE DAN?!). "Toen we stopten, was Fox behoorlijk cool en zeiden ze: 'we willen jullie niet cancelen, maar niemand kijkt.' Na het laatste seizoen hebben Zooey Deschanel en ik een mail gestuurd waarin we gevraagd hebben voor meer," aldus Jake. "Je kunt niet eindigen op de gehaaste manier waarop seizoen 7 is geëindigd. Ik had zoiets van: geef Liz Meriwether [red. de schrijver van New Girl] de tijd om dit op de juiste manier af te sluiten."

New Girl seizoen 8

Jake Johnson ziet een nieuw seizoen dus wel zitten. De rest van de cast is het daar mee eens, zo laat de acteur weten. Hij heeft nog regelmatig contact met zijn co-sterren Zooey Deschanel (Jess), Hannah Simone (Cece), Max Greenfield (Schmidt) en Lamorne Morris (Winston). "Iedereen heeft nog contact met elkaar, dus het zou me verbazen als er geen punt komt waarop we allemaal terugkomen," vertelt Jake. Hij benadrukt dat schrijver Liz Meriwether dan wel voor een heel goed verhaal moet zorgen. "Als ze dat doet, zou het fantastisch zijn om iedereen terug te krijgen."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder