Vanaf vandaag is Mulan gratis te zien op Disney+

De live-actionfilm werd eerst te huur aangeboden, maar verschijnt nu zonder extra kosten

De coronacrisis heeft nogal wat roet in het eten gegooid als het gaat om nieuwe filmreleases. Zo ook bij Mulan, de live-action film van Disney die eerder dit jaar zou uitkomen. Disney besloot uiteindelijk dat Mulan de bioscooprelease overslaat en direct naar de streamingdienst Disney+ komt.

Er was alleen één addertje onder het gras: de film zou niet zomaar bij de Disney+ abbo komen, maar hij was te huur voor een bepaald bedrag. Goed nieuws voor iedereen die geduld heeft: we kunnen de remake van Mulan vanaf vandaag zonder extra kosten bekijken. En al helemaal leuk: als je nog geen Disney+ hebt kun je het twee weken vrijblijvend gratis uitproberen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trailer Mulan

De film is een live-action remake van de klassieke animatiefilm die in 1998 uitkwam. Mulan gaat over een sterke onafhankelijke jonge vrouw. Hua Mulan is geen prinses die gered moet worden, maar een dappere badass die wil bewijzen dat ze als vrouw even sterk en goed is als de mannen om zich heen.

In de film neemt Mulan de plaats van haar zieke vader in, die opgeroepen wordt om in het keizerlijk leger te vechten. Vrouwen zijn niet toegestaan in het leger, maar Mulan doet zich voor als man. Ze wordt op de proef gesteld en moet haar krachten gebruiken om uiteindelijk één van de grootste strijders te worden die het land ooit gekend heeft. Bekijk de trailer van Mulan hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder