Vanaf deze datum is Mulan gratis te zien op Disney+

De live-actionfilm wordt eerst te huur aangeboden, maar verschijnt daarna zonder extra kosten

mulan
Disney

De coronacrisis heeft nogal wat roet in het eten gegooid als het gaat om nieuwe filmreleases. Zo ook bij Mulan, de live-action film van Disney die eerder dit jaar zou uitkomen. Disney besloot uiteindelijk dat Mulan de bioscooprelease overslaat en direct naar de streamingdienst Disney+ komt.

Er is alleen één addertje onder het gras: de film zou nog niet gratis te zien zijn, maar kan via de streamingdienst gehuurd worden voor een bepaald bedrag. Goed nieuws voor iedereen die geduld heeft: we kunnen de remake van Mulan binnenkort zonder extra kosten bekijken.

Mulan Disney+

Movieweb meldt dat Disney een internationale advertentie eruit heeft gestuurd, waarin de gratis verschijningsdatum van Mulan genoemd wordt. Volgens Movieweb schreeuwt Disney deze informatie niet bepaald van de daken, omdat ze - nu de bioscooprelease niet doorgaat - alsnog wat willen verdienen met Mulan.

Wanneer Mulan Disney+ gratis

In het statement van Disney is te lezen dat de film in eerste instantie op 4 september op de streamingdienst te zien is, maar je daar een bedrag van ongeveer 22 euro voor moet neerleggen (bovenop je abonnementskosten). In het statement staat terloops vermeldt dat de film drie maanden later gratis te zien is. "Kijk de film vóór deze beschikbaar is voor alle Disney+-abonnees op 4 december 2020," staat in het bericht.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trailer Mulan

In de film neemt Mulan de plaats van haar zieke vader in, die opgeroepen wordt om in het keizerlijk leger te vechten. Vrouwen zijn niet toegestaan in het leger, maar Mulan doet zich voor als man. Ze wordt op de proef gesteld en moet haar krachten gebruiken om uiteindelijk één van de grootste strijders te worden die het land ooit gekend heeft. Bekijk de trailer van Mulan hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder