Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren Temptation Island: Love or Leave

En we krijgen meer info over de spin-off

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island aan en dit keer gaan de makers het anders aanpakken dan we gewend zijn. De spin-off gaat meer lijken op de Amerikaanse versie van Temptation Island - en dat vind ik persoonlijk een héél goed idee. Inmiddels is er meer bekend over de vernieuwde serie: Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren Temptation Island: Love or Leave.

Monica Geuze presenteert Temptation Island

Het nieuwe seizoen verschijnt exclusief op Videoland. De streamingdienst laat met een video op Instagram weten dat Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe presentatieduo zijn. "Een nieuw gezicht! @monicageuze gaat samen met @kajstypetjes het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave presenteren," staat er bij de video. "De vraag is dit seizoen niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn."

Temptation Island: Love or Leave

In het nieuwe seizoen worden de regels veranderd. De koppels geven elkaar meer vrijheid en zijn op Temptation Island met het doel erachter te komen of ze voor elkaar bestemd zijn. De ultieme relatietest wordt omgezet in een manier om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen wat je wil.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe seizoen Temptation Island

RTL Boulevard laat weten dat Monica en Kaj momenteel in Italië zijn voor de opnames. Het nieuwe seizoen verschijnt eerder dan we gewend zijn. Temptation Island: Love or Leave bevat 13 afleveringen en is vanaf dit jaar november te zien op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder