Kijktip voor crimeliefhebbers: de nieuwe serie We Hunt Together wil je zien

Deze nieuwe spannende kat-en-muisthriller is een mix tussen The Sinner én Luther

we hunt together
We Hunt TogetherBBC

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BBC First.

Als je op zoek bent naar een goeie misdaadserie, dan weet je waar je moet zijn: bij BBC First zijn aan de lopende band bekende Britse dramaseries zoals Silent Witness te zien. De gloednieuwe serie We Hunt Together, die bij BBC te zien is, is zéker eentje om op je kijklijst te zetten.

BBC First-serie We Hunt Together

We Hunt Together is net iets duisterder dan de doorsnee detective-serie. De psychologische thriller volgt een mismatched misdaadbestrijdingsduo terwijl ze op jacht gaan naar een paar moordenaars die ontdekken dat ze een wederzijdse voorkeur voor geweld hebben.

Wat gebeurt er als twee beschadigde mensen elkaar ontmoeten en de gewelddadige kant van elkaar naar boven halen? De Britse serie volgt vier verschillende personages en toont de kracht van seksuele aantrekkingskracht en emotionele manipulatie. Freddy is een psychopaat en Baba een kwetsbare en beschadigde ex-kindsoldaat. Na een toevallige ontmoeting wordt er iets duisters in hen aangewakkerd. Ze vormen een dodelijk duo dat het ergste in elkaar naar boven brengt.

De detectives Lola Franks en Jackson Mendy hebben een zeer verschillende stijl van werken en moeten voor het eerst samenwerken tijdens de jacht op Freddy en Baba, twee moordenaars die tegelijkertijd geliefden zijn. Lola en Jackson zijn verwikkeld in een kat-en-muisspel met de moordenaars, maar moeten ondertussen ook dealen met hun moeizame samenwerking en hun persoonlijke issues.

We Hunt Together

Eve Myles, bekend van de Doctor Who spin-off Torchwood, speelt de rol van detective Lola Franks. Zij zegt over We Hunt Together: "Een van de belangrijkste thema's waardoor ik erg enthousiast was over het project is de behandeling van 'nature versus nurture'. Wat maakt ons wie we zijn, wat definieert ons?"

Babou Ceesay, die de rol van DI Jackson Mendy speelt, vult aan: "Elk individu in ieder heeft een heel andere achtergrond met verschillende perspectieven. Ze moeten hun best doen om elkaar te begrijpen."

Trailer

We Hunt Together is vanaf 30 september op woensdag om 22:00 te zien bij BBC First. Bekijk de trailer hieronder.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BBC First.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder