Trailer van serie Red Light met Carice van Houten en Halina Reijn is uit

De serie maakt nu al kans op internationale filmprijzen

carice van houten, halina reijn, maaike neuville
Marc de Groot

Carice van Houten en Halina Reijn verschijnen in een nieuwe tv-serie: Red Light. De serie zal begin 2021 te zien zijn, maar maakt nu al kans op een internationale prijs op het televisiefestival van Cannes. Hier zal de serie ook zijn internationale première beleven op het evenement dat van 9 tot 14 oktober plaatsvindt in Cannes. De eerste trailer van Red Light is zojuist verschenen.

Serie Red Light

Red Light is een serie die bedacht is door Van Houten en Reijn. Zij spelen samen met Vlaamse actrice Maaike Neuville de hoofdrol. De serie gaat over drie vrouwen die zichzelf verliezen maar daardoor elkaar tegenkomen in de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Carice van Houten en Halina Reijn in Red Light

Carice van Houten zal de rol vertolken van Sylvia, een prostituee die in het boordeel van haar vriend werkt. Halina Reijn speelt Esther, een bekende operazangeres uit een goed milieu. Maaike Neuville speelt politieagente Evi, die het oplossen van een grote misdaad probeert te combineren met het gezinsleven. Wanneer er een mysterieuze verdwijning plaatsvindt hebben de vrouwen elkaar nodig om hun eigen problemen op te kunnen lossen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aanstaande zaterdag 26 september is het National Glamour Day en 20% korting bij o.a. Asos, Levi’s, Zalando, de Bijenkorf en meer.

Acteurs in Red Light

Carice en Halina zijn niet de enige bekende namen die meespelen in Red Light. Zo zullen ook Bilal Wahib (De Libi), Jacob Derwig (Klem), Robert de Hoog (Mocro Maffia) en Beppie Melissen (Gooische Vrouwen) te zien zijn in de spannende serie.

Red Light op tv

De eerste twee afleveringen van Red Light worden op 1 oktober getoond tijdens het Nederlands Film Festival, zodat de serie ook mee kan doen aan de Gouden Kalveren. Op internationaal gebied zal de serie voor het eerste te zien zijn op het televisiefestival van Cannes. Het grote publiek moet nog iets langer wachten; naar verwachting zal Red Light begin volgend jaar worden uitgezonden door BNNVARA.

Trailer Red Light

Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder