Er zit een foutje in het tweede seizoen van Undercover

Anna Drijver valt het als eerste op en deelt het op Instagram

shoulder, arm, t shirt, muscle, room, photography, neck, top, chest, abdomen,
Undercover

Het tweede seizoen van Undercover is al een tijd te zien op Netflix, maar pas nu wordt er een foutje opgemerkt in één van de afleveringen van de serie. Anna Drijver, die de rol van Kim de Rooij speelt, komt er zelf mee op haar Instagram.

Fout in Undercover 2

Omdat de serie niet alleen te zien is in Nederland is het ook nagesynchroniseerd naar andere talen. Anna was benieuwd naar de Engelse variant van de serie, en dus besloot ze een nagesynchroniseerde aflevering te kijken. Daar ontdekte ze een fout in een scène waarin ze zich voorstelt aan wapenhandelaar Laurent Berger. Ze stelt zich voor als Roos, haar schuilnaam in de serie, maar dat is in de vertaling even mis gegaan.

Anna Drijver over fout in Undercover 2

In de Nederlandse versie zegt ze: "Ik ben Roos, trouwens. Wat was uw naam?" Maar in de Engelse versie wordt 'trouwens' uitgesproken alsof het haar achternaam is. Daar hoor je in: "I'm Roos Trouwens. What was your name?" Gelukkig kan Anna er zelf wel om lachen. Op haar Instagram schrijft ze bij het stukje van de scène; "Roos Trouwens is back trouwens".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reacties Undercover 2

Het tweede seizoen krijgt wisselende reacties. Op Twitter vinden sommige mensen het fantastisch, maar zijn anderen er ook wel klaar mee. Vooral

spoiler alert!

het feit dat het personage van Anna Drijver in de eerste aflevering lijkt te overlijden schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat en ook de kleinere rol van Ferry Bouman (gespeeld door acteur Frank Lammers) valt mensen tegen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder