Opnames voor Avatar 2 en 3 zijn bijna afgerond

Dit deelt Avatar-regisseur James Cameron met Arnold Schwarzenegger tijdens de klimaatconferentie Austrian World Summit

director james cameron attends "seoul digital forum 2010"
Chung Sung-JunGetty Images

De opnames voor de tweede en derde Avatar-films zitten er bijna op. Dit vertelt James Cameron in een videochat met acteur Arnold Schwarzenegger voor de Austrian World Summit – een online klimaatconferentie op initiatief van de acteur.

James Cameron over Avatar

Cameron vertelt in deze chat dat hij in de afgelopen tijd goed door heeft kunnen werken aan de films. Hij meldt dat het live-action gedeelte voor de tweede film nu helemaal klaar is. De opnames van de derde film zijn voor 95 procent gedaan. Dit betekent niet dat de films dan al te bekijken zijn; er moet nu nog gewerkt worden aan de special effects – en dat zijn er in de Avatar-films nog al wat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opnames Avatar films

Er wordt tegelijk gewerkt aan vier films, die in 2022, 2024, 2026 en 2028 op de planning staan. Ze zouden eigenlijk allemaal een jaar eerder uitkomen, maar door de coronacrisis is dit nu helaas niet meer haalbaar. Het betekent voor Cameron en zijn team niet dat hij dan ook een jaar langer de tijd heeft, want zo zegt hij: "De dag nadat we Avatar 2 opleveren, gaan we meteen verder met Avatar 3."

Opnamelocatie films Avatar

De opnamelocatie van de films is in Nieuw-Zeeland, een land dat het coronavirus redelijk onder controle heeft. Cameron en zijn team ondervinden weinig hinder tijdens het draaien. "We kunnen hier goed functioneren. We kunnen hier draaien en het leven is min of meer normaal. Ik zie geen beren meer op de weg waardoor de films niet af zouden komen," aldus de regisseur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder