Rumour has it: Prins Harry en Meghan krijgen een eigen reality-show op Netflix

In de show willen ze 'de echte Meghan' laten zien

the duke  duchess of sussex visit sussex
Chris JacksonGetty Images

Update: De woordvoerder van Harry en Meghan laat aan Deadline weten dat het stel – helaas voor ons – geen plannen heeft voor een realityshow. Wij hadden wel willen zien hoe Meghan en Harry samen voor baby Archie zorgen...

Prins Harry en Meghan Markle hebben een deal getekend met Netflix. Ze hebben een productiemaatschappij – die nog geen naam heeft, maar wel al een miljoenendeal – opgezet waarmee ze in eerste instantie documentaires, docu-series, films, shows en kinderprogramma's gaan produceren. Nu komt daar mogelijk ook een reality-serie bij over het leven van het koppel.

Netflix reality show Prins Harry en Meghan Markle

Dat is volgens The Sun niet helemaal de eigen keuze van het koppel. Zij wilde zich in eerste instantie focussen op het maken van programma's. Maar Netflix wil waar voor hun geld en iets van het koppel hebben waar mensen graag naar kijken. Een 'smaakvolle' reality-serie is volgens de streamingdienst het antwoord. Het nieuws rondom een reality show is nog niet officieel bevestigd.

In de show willen ze de echte Meghan laten zien. Of we ook een inkijkje krijgen in hun miljoenenvilla en hun leven met baby Archie is niet bekend.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kritiek reality show Prins Harry en Meghan Markle

Harry en Meghan krijgen veel kritiek op het nieuws over de realityshow. De Britse media vindt het stel hypocriet, omdat ze juist uit Groot-Britannië vertrokken zijn omdat ze toe waren aan meer privacy. Ingrid Seward, hoofdredactrice van het magazine over royals genaamd Majesty Magazine, vindt de keuze bijzonder. Zij vraagt zich af waarom Harry en Meghan hun privéleven nu ineens weer naar buiten brengen. "Omdat ze meer privacy wilden zijn ze juist uit Groot-Britannië weggegaan. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niet gingen doen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder