Niles Fitch speelt de eerste zwarte Disney-prins in film Secret Society of Second Born Royals

Hij schrijft geschiedenis

Acteur Niles Fitch schrijft geschiedenis: hij speelt de eerste zwarte Disney-prins in een live-action film te spelen. Hij heeft de rol van prins Tuma te pakken in Secret Society of Second Born Royals. Het verhaal gaat over Sam; een tiener die als tweede in lijn staat om de troon over te nemen in haar land en daar helemaal niets van wil weten. Wanneer Sam op een dag wordt gevraagd voor een geheime groep met andere tieners die als tweede in lijn staan, komen ze er allemaal achter dat ze superkrachten hebben en samen moeten werken om hun koninkrijken te beschermen.

Niles Fitch eerste zwarte Disney-prins

Niles zelf is heel blij met zijn rol. Daarover vertelt hij aan Popsugar: "Wat ik doe vind ik fantastisch. Ik weet nog hoe ik me voelde toen ik jonger was en iemand zoals mij op tv zag. Ik werd toen nog verliefder op acteren omdat ik dan dacht 'oh, dat zou ik kunnen zijn' of 'dat zou ik kunnen doen.' Ik denk ook dat dat het leuke is aan de rol die ik speel; er is niets geks of slechts aan hem. Prins Tuma heeft een goede spirit en een goed hart."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Niles Fitch over rollen in tv-shows

Vooral op de reacties van het publiek kan Niles niet wachten. "Ik kan niet wachten om de impact te zien op jongens zoals ik, dat zij ook het gevoel krijgen dat ze op tv kunnen komen. Want we zijn meer dan wat je op de tv-shows ziet. We zijn complexe, gelaagde mensen en ik heb het gevoel dat wanneer we meer in tv-shows optreden en meer rollen krijgen, het niet meer gezegd hoeft te worden. Dan zeggen we niet meer dat onze levens er toe doen. Omdat het dan een bekend gegeven is."

Bekijk de trailer van de film bovenin dit artikel. Secret Society of Second Born Royals is vanaf 25 september te zien op Disney+.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder