The Lion King 2 komt er aan en dit is wat we tot nu toe weten

De film gaat voornamelijk over het leven van Mufasa, maar ook de andere karakters komen terug

De geruchten ging al langer rond, maar het is nu zeker; er komt een The Lion King 2! Een jaar nadat de eerste live action versie van de film over Timon, Pumbaa en Simba uitkwam, is Disney alweer bezig met het tweede deel. Deze film zal volgens Comicbook.com meer gaan over het leven van Mufasa, de vader van Simba. De film zal alsnog wel een vervolg op het eerste deel zijn, wat betekent dat we karakters uit de vorige The Lion King-film ook terug gaan zien en hopelijk weer kunnen genieten van de humor van Timon en Pumbaa.

The Lion King 2 regisseur

Volgens Variety zal regisseur Barry Jenkins aan het roer staan. The Lion King is voor hem erg bijzonder. "Toen ik in de jaren '90 mijn zus hielp haar neefjes op te voeden zag ik de karakters van The Lion King dagelijks," zei Jenkins. "Deze kans krijgen om met Disney te werken aan de uitbreiding van dit prachtige verhaal over vriendschap, liefde en nalatenschap terwijl ik mijn werkt voortzet om de levens en zielen van mensen in de Afrikaanse diaspora te beschrijven, is een droom die uitkomt."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Barry Jenkins regisseur The Lion King 2

Het nieuws werd in de familie Jenkins origineel gevierd. Zijn vrouw, Lulu Wang, plaatste op Twitter een filmpje waarin de bekende scène uit The Lion King waarin Simba wordt getoond aan de rest van het dierenrijk nagespeeld met de Labradoodle van Lulu en Barry. Die denkt er het zijne van, maar het is wel een héél schattig beeld.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder