Holidate: er komt een heerlijke Netflix-kerstfilm met Emma Roberts

Kerst kan niet vroeg genoeg beginnen dit jaar!

We weten allemaal dat Netflix als geen ánder kerstfilms kan maken. Met A Christmas Prince (en de nodige vervolgfilms), The Princess Switch (én de nodige vervolgen) kunnen we niet wachten om te zien wat de streaminggigant dit jaar te bieden heeft. En daar issie dan: de trailer van Holidate; een romantische komedie met Emma Roberts in de hoofdrol.

Holidate met Emma Roberts

In Holidate besluiten Sloane en Jack – gespeeld door Emma Roberts en Luke Bracey – om elkaars date te zijn tijdens de feestdagen. Ze kennen elkaar op voorhand nog niet, maar hebben een ding gemeen; ze zijn beiden klaar met het gezeur van hun families over wanneer ze nou eens een date meenemen. Daarom besluiten ze om tijdens te feestdagen maar te doen alsóf ze elkaars date zijn. Snap je? Een holidate, dus. Daar zal het vást en zeker bij blijven. De film komt op 28 oktober al op Netflix.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Netflix Kerst-films 2020

Holidate is de eerste in een flink rijtje met kerstfilms die we nog van Netflix kunnen verwachten. Zo kunnen we met de kerstdagen vaak genoeg op de bank kruipen met een dekentje en genieten van films zoals The Christmas Chronicles 2, Jingle Jangle: A Christmas Journey met Keegan-Michael Key én last but not least een film van the Christmas queen herself; Dolly Parton Christmas on the Square.

Daarnaast is er ook nog een hele trits aan good old kerstfilms die te zien blijven op Netflix. Zo kunnen we ook dit jaar weer wegzwijmelen bij The Holiday en blijft klassieker How The Grinch Stole Christmas ook nog te zien op het streamingplatform.

Nieuwsgierig geworden naar de film Holidate? Bekijk de trailer bovenaan dit artikel.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst