Trailer van The Witches reboot met Anne Hathaway in de hoofdrol is hier

De remake waarvan we niet wisten dat we 'm nodig hadden

Wie kon als kind nog meer geen genoeg krijgen van de boeken van Roald Dahl? De meesterwerken van de Britse auteur waren zo populair, dat er meerdere verfilmingen van zijn verschenen. Denk aan Sjakie en de Chocoladefabriek, Matilda, De GVR en De Heksen. Van die laatste verscheen er in 1990 een verfilming. Nu komt er een remake aan, met Anne Hathaway in de hoofdrol. De trailer van The Witches is zojuist verschenen en die ziet er veelbelovend uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Witches trailer

Warner Bros. brengt deze remake in Amerika uit op 22 oktober - vlak voor Halloween - op HBO Max. In Nederland kunnen we de film een maandje later op het witte doek bewonderen. The Witches verschijnt op 16 december in de bioscoop.

The Witches 2020

De film gaat - net als het gelijknamige boek - over een jongen die met zijn oma in een hotel verblijft en per ongeluk op een conventie van heksen terecht komt. De heksen haten kinderen en willen ze allemaal in muizen veranderen. De jongen probeert met behulp van zijn oma hun kwaadaardige plan te dwarsbomen en de heksen te verslaan.

The Witches 2020 cast

Anne Hathaway speelt de iconische rol van de Grand High Witch. Jahzir Kadeem Bruno is de jongen die in een muis wordt veranderd en Octavia Spencer (The Help, Ma) speelt zijn grootmoeder. Extra leuk: Stanley Tucci, die ook samen met Anne Hathaway in The Devil Wears Prada te zien was, speelt ook in de film. Hij heeft de rol van Mr. Stringer, de manager van het hotel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder