Mean Girls reünie! De castleden blikken terug op de iconische film

That's so fetch!

In 2004 werd de wereld gezegend met een film die daarna een eindeloze bron van geniale quotes zou blijken te zijn. Denk aan "on wednesdays we wear pink," "get in loser we're going shopping" en onze persoonlijke favoriet "that's so fetch." We hebben het natuurlijk over Mean Girls. De populaire film staat anno 2020 nog steeds op onze kijklijst. Reden genoeg voor de cast om een reünie te organiseren op social media.

Mean Girls reünie

De cast van de bekende film kwam recent samen in Zoom om terug te blikken op hun Mean Girls-dagen. Ze delen hun connectie met hun personages en vertellen iets over hun eigen high school experience. Amanda Seyfried is net bevallen van een baby, maar neemt toch even de tijd om bij de reünie te zijn. Ze grapt dat ze zich goed kon inleven in haar personage Karen, omdat ze zelf vroeger ook deed alsof ze een "dom blondje" was. "Ik speelde dit personage gedurende mijn hele middelbare schooltijd om weg te blijven van alle drama en het werkte," aldus de actrice.

Mean Girls cast 2020

Rachel McAdams speelde de iconische rol van Regina George, het populairste meisje van de school. In het echte leven zag de middelbare school er heel anders uit voor de actrice, zo vertelt ze. "Ik was helemaal geen queen bee op de middelbare school, dus om terug naar de middelbare school te gaan en dit personage te spelen was therapeutisch voor me."

Collega-actrice Lindsay Lohan kon zich goed identificeren met haar personage. "Tussen het filmen van een andere film en Mean Girls in was ik toevallig terug naar school gegaan en daar hoorde ik er niet helemaal bij. Dus ik kon me heel erg inleven in Cady," vertelt Lindsay. Ze wilde in eerste instantie de rol van Regina George bemachtigen, maar was uiteindelijk blij met haar personage Cady.

Wat betekent that's so fetch?

Tina Fey, die de rol van mevrouw Norbury speelde én de scenarioschrijver van de film was, onthult hoe ze op de iconische term 'fetch' kwam. "Ik heb onderzoek gedaan naar straattaal van jongeren en bedacht me dat wat ik ook zou gebruiken, het bij het verschijnen van de film toch weer uit de mode zou zijn," vertelt ze. "Daarom heb ik 'fetch' gebruikt, afgeleid van het woord 'fetching'. Ik heb het gewoon verzonnen."

Acteur Aaron Mean Girls

Jonathan Bennett, die de rol van populaire Aaron gestrikt had, doet een bijzondere onthulling: zijn personage was bijna door een andere acteur vertolkt. "Ik werd op het allerlaatste moment gecast, omdat er een ruil had plaatsgevonden," vertelt hij. "Ja, er was iemand ontslagen," aldus Tina.

Mean Girls sequel

En dan nog iets: de castleden benadrukken weer dat ze wel in zijn voor een Mean Girls-sequel mét de originele cast. Can we make that happen please?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de video van de Mean Girls reünie hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder