Wie Is De Mol 2021: op deze datum start het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen gaat ondanks COVID-19 gewoon door

Het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? is in volle gang; er zijn nog maar vijf deelnemers en één saboteur in het spel over (als je het mij vraagt is Patrick de Mol - wat jij?). Terwijl wij nog steeds bezig zijn de Mol te ontmaskeren, is er op dit moment alweer een nieuwe Mol bezig de boel te saboteren. Wat blijkt? De opnames voor het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn gestart. AVROTROS kondigt de startdatum van WIDM 2021 aan.

Wie Is De Mol? 2021

Op de Instagrampagina van WIDM is een video gedeeld waarin presentator Rik van de Westelaken de nieuwe kandidaten toespreekt. "Kandidaten. De komende periode zullen jullie fysiek en mentaal uitgedaagd worden," begint Rik. "Jullie zullen kennis moeten vergaren over de tegenstander in jullie midden. Daarvoor moeten jullie elkaar beter leren kennen. Wie is te vertrouwen en wie niet? Welkom in seizoen 21 van Wie is de Mol?"

Datum Wie Is De Mol? 2021

"Een belangrijke boodschap van Rik," staat er als caption bij de Instagramvideo. Ook wordt de specifieke begindatum van seizoen 21 onthuld: vanaf 2 januari 2021 verschijnen de afleveringen op de buis.

WIDM seizoen 21

De locatie van het nieuwe seizoen is nog niet bekend. De makers geven nog geen hint in het filmpje; Rik staat in een donkere en nogal slecht verlichte ruimte (is het een studio?). Daarbij hebben ze bij de opnames van dit seizoen voor het eerst te maken met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus. Vindt dit seizoen in Nederland plaats? Of hebben de makers iets anders weten te regelen?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder