Er is nu een Harry Potter-escaperoom waarin je Voldemort moet verslaan

Tijd om die toverstaf af te stoffen en te oefenen met spreuken

harry potter and the deathly hallows part 2
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Alle Potterheads verzamelen! Ben je helemaal gek van de Harry Potter-films? Zo gek dat je je elke spreuk uit je hoofd kent, altijd al hebt willen weten hoe het zou zijn om Voldemort te moeten verslaan en hoe je het er vanaf zou brengen als Zweinstein-student? Dan hebben wij het perfecte uitje voor je gevonden wanneer we er weer wat meer op uit mogen. In het Belgische Leuven is sinds vorige maand een heuse Harry Potte- escaperoom geopend.

Harry Potter-escaperoom

Het is de bedoeling dat je in de rol kruipt van een tovenaarsleerling en samen met je mede Harry's, Hermeliens of Rons, slechterik Voldemort verslaat. Hij Die Niet Genoemd Mag Worden is helaas opnieuw uit de dood opgestaan en het is aan jou om hem de laatste doodsteek te geven. Hoe je dit doet? Op dezelfde manier als Harry dit altijd moest doen; door op zoek te gaan naar kleine stukjes van Voldemorts ziel om hem zo te overmeesteren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Escaperoom met Harry Potter thema in Leuven

Escape House, het bedrijf dat achter het nieuwe Harry Potter-avontuur zit, heeft ruim twee jaar gewerkt aan de escaperoom. "Dit omdat ze het spel zo waterdicht en origineel mogelijk wilden maken," aldus de eigenaar van Escape House tegenover HLN. Naar eigen zeggen is de moeilijkheidsgraad van de escaperoom gemiddeld. Je krijgt 61 minuten om samen met een groep van twee tot zeven personen de wereld te redden van de kwade bedoelingen van de terugkomende slechterik uit de Harry Potter-films.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder