Alles wat we tot nu toe weten over Emily In Paris seizoen 2

Netflix heeft nog niets aangekondigd, maar Lily Collins en Darren Star hebben hun mond al voorbij gepraat

emily in paris l to r lily collins as emily in episode 104 of emily in paris cr stephanie branchunetflix © 2020
Stephanie BranchuNetflix

Het eerste seizoen van Emily In Paris staat sinds begin oktober op Netflix en er is nu al een tweede seizoen aangekondigd! Of, aangekondigd. Hoofdrolspeelster Lily Collins en producer Darren Star hebben allebei hun mond voorbij gepraat over het tweede seizoen van de serie die ons sterk doet denken aan Sex And The City.

Emily In Paris seizoen 2

Darren Star vertelde tijdens een interview met OprahMag dat ze al druk bezig zijn met bedenken wat er allemaal in Emily's leven gaat gebeuren in seizoen twee. Wat we in ieder geval weten, is dat we dezelfde cast weer terug zullen zien. Daarnaast zei Darren dat Emily nu echt inwoonster van Parijs gaat worden. "In seizoen twee wordt Emily meer een onderdeel van de wereld waarin ze zich bevindt. Ze wordt een echte Parisienne en staat met beide benen op de grond. Ze gaat nu echt haar leven opbouwen."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook Lily Collins speculeert over een tweede seizoen in een interview met Variety. "Er waren tijdens het opnemen van het eerste seizoen zoveel situaties waarin we tegen elkaar zeiden: 'Oké, schrijf dat op, dat moet uitgelicht worden in het volgende seizoen,'" aldus de hoofdrolspeelster van Emily in Paris.

Emily In Paris seizoen 2 op Netflix

Vanuit Netflix is er nog niets over een tweede seizoen bekend, maar met oog op de releasekalender van de streamingdienst zou het tweede seizoen in oktober 2021 moeten uitkomen. Door de heersende pandemie is het alleen niet mogelijk om een serie te draaien in Parijs, dus we zullen er hoogstwaarschijnlijk langer op moeten wachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder