Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Temptation Island

Monica Geuze en Kaj Gorgels delen het nieuws in een video

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island aan en dit keer gaan de makers het ietsje anders aanpakken dan we gewend zijn. De spin-off gaat meer lijken op de Amerikaanse versie van Temptation Island - een errug goed idee, als je het mij vraagt. Inmiddels is de startdatum van het programma bekend en het begint sneller dan je denkt.

Wanneer begint Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien. De spin-off verschijnt exclusief op Videoland. Eerder werd al bekendgemaakt dat Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe seizoen Temptation Island gaan presenteren. Het Instagramaccount van Videoland deelde zojuist een video waarin de twee presentatoren de spin-off en de startdatum aankondigen.

Nieuw seizoen Temptation Island

"Welkom in Italië! De plek waar vier koppels gaan uitzoeken of ze écht met de ware zijn," aldus Monica in de video. Haar collega Kaj vult aan: "Het zonnetje schijnt, de villa's zijn gereed. Het is tijd voor een nieuw seizoen Temptation Island."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Temptation Island: Love or Leave

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe regels. De koppels geven elkaar meer vrijheid en zijn op Temptation Island met het doel erachter te komen of ze voor elkaar bestemd zijn. De ultieme relatietest wordt omgezet in een manier om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen wat je wil. Wij zijn erg benieuwd naar deze nieuwe insteek!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder