Een grote ontknoping in Love Island: wordt Remco naar huis gestuurd?

Blijkbaar houdt hij al bijna zes weken de schijn op en heeft hij al een liefje in Nederland...

We wisten niet wat we zagen toen we vanochtend Instagram openden en de teaser van de nieuwe aflevering van Love Island voorbij zagen komen. Met de finale in zicht leek alles al duidelijk en waren alle koppels bekend. Maar in de aflevering van vanavond droppen Viktor en Holly een bom.

Viktor en Holly confronteren Remco

In de teaser is te zien dat alle koppels bij de vuurkorf worden geroepen en Holly en Viktor meteen met de deur in huis vallen: "In Love Island staat alles in het teken van ware liefde," begint Holly. "Wie niet op zoek is naar liefde, heeft hier niets te zoeken."

Wil dat dan zeggen dat er iemand is die alleen maar op Love Island is voor het prijzengeld? Waarschijnlijk wel. Viktor neemt het van Holly over en richt zich tot Remco. "Remco, de afgelopen dagen deden nogal wat berichten op social media de ronde dat jij je hart al zou hebben verloren aan iemand in Nederland. Zou je dat kunnen uitleggen aan ons?"

Zo zien de finalisten uit seizoen 1 van Love Island UK er nu uit >

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Island's Remco heeft vriendin in Nederland

Volgens Nieuwsblad.be begint Remco dan ongemakkelijk te schuiven op de bank terwijl iedereen hem verbaasd aankijkt. Uiteindelijk bevestigt hij wat er wordt gezegd; hij heeft al een liefje in Nederland zonder dat iemand op het eiland – en dus ook niet zijn koppelpartner Imen, die al vanaf het begin hotel de botel verliefd op hem is – het wist. "Besef jij eigenlijk dat jij niet alleen je mede-Islanders, maar ook alle mensen thuis hebt bedrogen, de afgelopen zes weken?" vraagt Viktor zich af.

Hoe het verder afloopt, en of dit betekent dat Remco en zijn partner Imen het eiland nu moeten verlaten, is niet bekend. Dat is vanavond vanaf 20:30 te zien op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder