Love Island's Remco: "Ik heb Imen gevraagd om naar huis te gaan"

Remco moest naar huis nadat bekend werd dat hij de boel bedrogen had

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het einde van dit seizoen van Love Island is bijna in zicht. Gisteren werd er uit het niets een metaforische bom gedropt op het eiland: Remco blijkt al die tijd al iemand in Nederland te hebben op wie hij verliefd is. En dat terwijl Islander Imen de afgelopen weken smoorverliefd op Remco is geworden. De twee moesten in de aflevering van gisteren Love Island verlaten. RTL Boulevard spreekt het 'koppel' in de Love Check-up, waar Remco uitleg geeft over zijn daden.

Remco Love Island vriendin

In de aflevering van gisteravond vertelde Remco dat hij single was toen hij zich aanmeldde voor Love Island, maar vervolgens met iemand ging daten. Na drie dates werd hij uitgekozen om mee te doen aan Love Island. "Het voelde heel goed met haar," aldus Remco over degene met wie hij aan het daten was. "Maar het was nog te onzeker om zo'n groot avontuur voor aan de kant te zetten." Toen hij in Gran Canaria was, besefte hij dat hij niemand leuker vond dan het meisje op wie hij al verliefd was. "Hoe langer ik hier bleef, hoe meer ik haar ben gaan missen."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Remco en Imen Love Island

In de Love Check-up laat Remco weten dat hij spijt heeft van zijn deelname en van zijn bedrog. "Het begon met een kleine leugen, die zich steeds verder ontwikkelde," aldus de Islander. "Ik voel me heel rot. Ik had het nooit zover moeten laten komen." Uit de aflevering blijkt dat Imen en Remco het niet eens worden over of Remco duidelijk naar zijn koppelpartner is geweest. Remco vindt dat hij duidelijk genoeg was door te zeggen dat hij een "glazen hart" heeft en bang was dat die viel. Imen (en de rest van de mensheid) vindt dat dit niet opgevat kan worden als een bekentenis dat Remco een liefje in Nederland heeft.

Reactie Imen op Remco

"Ik weet sinds vorige week vrijdag dat jij verliefd bent op iemand anders, maar verder wist ik niets," aldus Imen, die verwijst naar de avond dat Koen en Naomi weggingen. "Hier word ik ook wel een beetje boos om," reageert Remco. "Tijdens de eliminatie van Koen en Naomi heb ik aan Imen gevraagd: zullen we gaan? Waarop zij antwoordde: nee." Imen zegt dat dit helemaal niet het geval is. "Nee, dit is totaal niet waar. Ik snap dat je nu alles probeert recht te praten," richt ze zich tot Remco. "Ik wil je echt heel graag helpen, maar je moet wel gewoon de waarheid spreken." De twee komen er niet uit en het lijkt erop dat hun tijd samen officieel voorbij is. Remco geeft aan dat hij een relatie wil met het meisje op wie hij in Nederland verliefd is geworden en Imen laat weten dat ze - in ieder geval de komende tijd - geen contact met Remco wil houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder