Omg: MTV Cribs komt terug met nieuwe afleveringen!

We kunnen binnenkort weer heerlijk binnen kijken in de over the top huizen van celebrities

National Television Awards 2020 - VIP Arrivals
Dave J HoganGetty Images

"Hello MTV and welcome to my crib!" MTV Cribs was vroeger een van onze lievelingsprogramma's, waarin je binnen kon kijken in de over the top huizen – en vooral ook de koelkasten – van celebrities als Mariah Carey (iconic) en Snoop Dogg. Goed nieuws voor de medeliefhebbers; het MTV-programma komt terug!

MTV Cribs

In het programma leiden bekende mensen je rond in hun eigen huis, dat vaak vol met speciale kamers en verrassingen zit. MTV Cribs maakte in 2000 zijn debuut en was dertien seizoenen lang te zien. Het programma stopte in 2005, maar kreeg in de afgelopen jaren al een paar korte reboots. In 2017 pakte Snapchat het format op met korte filmpjes, vorig jaar werd er een Britse versie van Cribs gemaakt en afgelopen zomer werd er een online lockdown seizoen gemaakt waarin MTV's camera langsging bij verschillende Europese voetballers.

MTV Cribs op bezoek bij Caitlyn Jenner en JoJo Siwa

Nu wordt er voor het eerst weer een seizoen gemaakt waarin MTV ook op bezoek gaat bij Amerikaanse celebrities. Dit keer gaan ze op bezoek bij onder andere Caitlyn Jenner, JoJo Siwa, Kevin McHale (Glee), Christine Quinn (Selling Sunset) en Stefflon Don. Zij laten de ins & outs van hun huizen zien en showen graag waar ze trots op zijn in hun huis. JoJo Siwa geeft een inkijkje in haar slime kamer en Christine Quinn laat je zien hoe haar éigen stulpje eruitziet.

Wanneer MTV Cribs in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend, in Amerika zijn de afleveringen vanaf 26 oktober te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder