Netflix komt met film Don't Look Up met o.a. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Timothée Chalamet

Deze gaat op onze kijklijst!

Netflix doet het weer: er komt een nieuwe veelbelovende film aan waar we nu al niet uitgepraat over raken. Er is nog maar weinig bekend over de Netflix Original Don't Look Up, maar wat we wel al weten is dat de cast niet mis is. Er blijken behoorlijk veel grote namen in de film te spelen.

Don't Look Up cast

Netflix maakte gisteren bekend welke celebs rollen in Don't Look Up bemachtigd hebben. En dat zijn er een hoop. Hier komen ze: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett en Jonah Hill. Ook Matthew Perry (a.k.a. Chandler in Friends), Himesh Patel (van de recente film Tenet), Tomer Sisley (van de Netflix-serie Messiah) en Rob Morgan (Stranger Things) spelen in de film. En dat is nog niet alles; ook artiesten Ariana Grande en Kid Cudi blijken een rol te hebben.

Don't Look Up Netflix

Don't Look Up kan ingedeeld worden in de categorie sciencefiction. De film gaat over twee sterrenkundigen die ontdekken dat de aarde over een half jaar geraakt gaat worden door een meteoriet die de aarde helemaal kan verwoesten. Ze waarschuwen de wereld voor het naderende gevaar, maar de mensen willen niet luisteren.

Don't Look Up wordt geregisseerd door Adam McKay, die in 2016 een Oscar won voor zijn film The Big Short.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wanneer komt Don't Look Up op Netflix?

De opnames van de scifi film gaan - zoals het er nu naar uitziet - deze maand beginnen. Het is nog even afwachten of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren; het coronavirus zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Er gaan geruchten rond dat Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence de hoofdrollen van de twee astronomen vertolken. Netflix heeft dit echter (nog) niet bevestigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder