Er komt een spin-off van Boer Zoekt Vrouw aan

In de nieuwe serie gaat Yvon Jaspers met bekende boerenstellen op pad door Europa

onze boerderij in europa
KRO NCRV

Boer Zoekt Vrouw is altijd ons ultieme momentje van ontspanning en vermaak op zondagavond. Even aan niets anders denken dan het liefdesleven van boeren die vaak niet zo goed weten wat ze aan het doen zijn, heerlijk! Vandaag kondigt KRO–NCRV aan dat er een spin-off van het populaire programma in de maak is; Onze boerderij in Europa.

Boer Zoekt Vrouw spin-off

In het programma gaat presentatrice Yvon Jaspers samen met bekende Boer Zoekt Vrouw-stellen op pad door Europa, om te kijken hoe boeren in andere landen te werk gaan. Met een camper reizen ze naar verschillende landen om te spieken hoe hun collega's het daar doen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onze boerderij in Europa

Het idee achter Onze boerderij in Europa is dat de boeren die met Yvon op pad gaan hun hoofd even leeg kunnen maken. In een video waarin het nieuwe programma wordt aankondigt zegt de presentatrice daarover: "De boeren hebben hun hoofd vol. Het is de hoogste tijd voor wat lucht en inspiratie, dus met een camper neem ik ze mee op pad." Ze gaan onder andere op bezoek in Duitsland, Denemarken en Zwitserland. Tot nu toe is er al één stel bekend gemaakt dat met Yvon mee gaat; Jos en Dycke die elkaar in 2009 ontmoetten via Boer Zoekt Vrouw en nog steeds gelukkig samen zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onze boerderij in Europa is begin volgend jaar te zien via NPO.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder