Er komt een nieuw VIP-seizoen van First Dates en de eerste deelnemer is al bekend

Dat wordt weer heerlijk genieten van BN'ers op blind dates

Goed nieuws voor alle romantici onder ons, want BNNVARA heeft een nieuw seizoen van First Dates VIPS aangekondigd. Hierin gaan verschillende bekende Nederlanders op blind date, in de hoop om liefde te vinden. De eerste deelnemer is al bekend; dit is Maria Tailor. Zij was eerder te zien in het programma Modemeisjes met een Missie en is toevallig ook de schoonzus van Kim Feenstra, die recent bevallen is van haar eerste kindje.

Maria Tailor in First Dates

Op Instagram schrijft Maria in haar Stories dat ze groot fan is van het programma en nu ook heel blij is om zelf een keer mee te mogen doen. "Ik vind dit programma zo mooi gemaakt. Tijdens de opnames heb ik ook de hele cast en crew ondervraagd." Daarnaast verklapt Maria dat ze niet de enige was. "Terwijl ik daar was, waren er nog andere BN'ers op date." Wie dit precies zijn, houdt Maria nog even geheim.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

First Dates in Nederland

In First Dates gaan singles voor het eerst op date in een restaurant waar je bediend wordt door barman Victor, maître Sergio en serveersters Kelly en Maartje. De makers van het programma hebben van tevoren goed gekeken naar de eisen van de singles. Vervolgens hebben ze twee singles die volgens de koppelaars goed bij elkaar passen aan elkaar gematcht voor een blind date. Na die date moeten de twee elkaar face to face vertellen hoe ze het vonden en of ze een tweede date zien zitten. Dat levert soms nogal wat, eh, ongemakkelijke momenten op.

Wanneer de nieuwe afleveringen van First Dates VIPS te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder