'Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2020'

*Tromgeroffel*

temptation island love or leave
Temptation Island / RTL

Over een maand (noteer 26 november gróót in je agenda) gaat het nieuwe seizoen van Tempation Island, Temptation Island: Love or Leave, van start. Deze keer is de spraakmakende realityserie in een nieuw jasje gestoken. De spin-off zal meer lijken op de Amerikaanse variant van Temptation Island: de koppels zullen elkaar meer vrijheid geven en doen mee met het doel erachter te komen of ze voor elkaar bestemd zijn. De ultieme relatietest wordt omgezet in een manier om jezelf te ontwikkelen en erachter te komen wat je wil.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerder werd bekend gemaakt dat Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe seizoen Temptation Island gaan presenteren, maar er werd nog met geen woord over de deelnemers gerept. Tot nu, want laat het maar aan Team Tempa over om te achterhalen wie het spannende liefdesavontuur aangaat… Zouden ze het echt bij het rechte eind hebben?

Deelnemers Temptation Island: Love or Leave 2020

Denise en Marco

Denise en Marco wagen zich aan het liefdesavontuur. Entertainmentwebsite Love & Reality wist te ontfutselen dat Marco werkzaam is in de muziekindustrie en deel uitmaakt van een dj-duo. Daarnaast is Denise oprichter en creative manager van een contentcreatiebureau.

Jadi en Sonny

Een paar maanden geleden draaide de geruchtenmolen al op volle toeren en de ultieme insider, Michella Kox, gooide destijds nog meer olie op het vuur; Jaydi en Sonny, bekend van Wereldreis op Wielen, zouden meedoen aan Temptation Island. Boze tongen beweren echter dat de hun relatie het avontuur niet heeft overleefd… We shall see.

Solero en Gulcin

‘You don’t get another chance, life is no Nintendo game,’ valt er te lezen in de Instagrambio van Solero. Puur toeval of hint hij hiermee ook op zijn deelname aan Temptation? De tijd zal het leren.

Greg en Karina

Onze vrienden van Love & Reality wisten te achterhalen dat de Rotterdamse Greg en Karina ruim zeven jaar samen zijn. Ook zij zouden zich naar verluidt wagen aan het avontuur.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder