Molloten ontdekken nieuwe aanwijzing dat Jeroen de Mol is

Dit kan geen toeval zijn, toch?

De finale van Wie Is De Mol? is in zicht en we zijn helemaal de kluts kwijt als het gaat om onze zoektocht naar de Mol. Is het Nikkie, Jeroen of misschien alsnóg Tygo (want: niets is wat het lijkt!). Eerder schreven we al dat Molloten denken het handschrift van de Mol herkend te hebben. Dat handschrift komt verdomd veel overeen met dat van Jeroen. En dat is nog niet alles: er is nu nog een aanwijzing opgedoken die duidelijk naar Jeroen verwijst.

Aanwijzing Jeroen Wie Is De Mol

Twitter-gebruiker @MolJager deelt een opvallende aanwijzing die ons aan het denken heeft gezet. Het gaat om de opdrachten met de tonnen met letters erop. Hoewel deze opdracht in aflevering 7 plaatsvond, werd een shot al vanaf het begin in de leader gebruikt: je ziet drie tonnen met de letters M, O en L. De twee medeklinkers hebben allebei een waarde van €30, terwijl de klinker niets waard is. Wat blijkt nu? Er is één iemand die in iedere aflevering te zien óf te horen bij 30 minuten en 30 seconden: Jeroen. Is dit dan het definitieve bewijs dat Jeroen de Mol is?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jeroen is de Mol

De twee meest duidelijke aanwijzingen van dit jaar wijzen naar Jeroen. We weten nu dus dat hij in iedere aflevering op 30:30 verschijnt, maar dat is nog niet alles. In aflevering 7 wordt bekend dat de Mol zelf de spreuken van de kandidaten op de spiegels van aflevering 1 heeft geschreven. Dat betekent dat we naar het handschrift van de Mol kijken. De geschreven letters lijken overeen te komen met die van Jeroens hand, bekijk deze tweets over WIDM aflevering 7 maar eens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol