'Opnamelocatie van nieuw seizoen WIDM uitgelekt'

Twee reizigers stuitten op iets wat wel heel erg lijkt op een Wie is de Mol?-opdracht

We zitten nog midden in het jubileum seizoen van Wie is de Mol?, maar dat betekent niet dat de makers stil zitten. Zij zijn natuurlijk al lang weer bezig met het volgende seizoen. Wie de deelnemers zijn en waar het spel gespeeld wordt, blijft altijd heel goed geheim. Vaak wordt pas in de eerste aflevering pas echt duidelijk wie er mee doen en waar ze zijn. Maar dat is volgend seizoen misschien wel anders; twee reizigers zijn in Tsjechië namelijk op iets gestuit wat wel heel erg lijkt op een onderdeel van Wie is de Mol?.

Locatie Wie is de Mol? 2021

Op de foto's, die op Instagram worden gedeeld door 'Molloot van het eerste uur' Felix, is te zien dat er een opdracht gaande is. Op de bordjes – die er precies zo uitzien zoals je ze ook altijd in het programma ziet – staan zinnen als: "In het vorige kluisje ligt €200, de code is 218" en "Nog 1 km tot de finish. Lever hier je mountainbike in voor €100 of ga verder op de fiets". Het lijkt er dus verdacht veel op dat de twee reizigers midden in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. zijn belandt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is de Mol? 2021

Toch weet Felix niet zeker of het wel echt zo is. Volgens hem is het nogal amateuristisch opgezet en weet hij te vertellen dat er normaal geen bedragen worden genoemd in opdrachten. Daarnaast valt Tsjechië sinds 22 september onder code oranje. Dit betekent dat presentator Rik van de Westelaken, de kandidaten en de crew allemaal tien dagen in quarantaine zouden moeten gaan. Maar zoals we weten, 'niets is wat het lijkt'. Dus of Tsjechië de locatie is van Wie is de Mol? 2021, zullen we tijdens de eerste aflevering op 2 januari zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder