Grand Army is Netflix' gloednieuwe high school drama-serie

Voor fans van 13 Reasons Why, Skins en Euphoria

grand army netflix
JASPER SAVAGE/NETFLIX

Weet je even niet wat je moet kijken op Netflix en ben je op zoek naar een goede serie? Netflix komt met Grand Army, een nieuwe dramaserie die zich afspeelt op een high school. De Netflix Original is gebaseerd op het toneelstuk Slut van Katie Cappiello, die het verhaal schreef op basis van haar ervaringen als lerares. Katie is ook producer van de serie. Grand Army laat een rauw, ongefilterd beeld zien van hoe het is om in deze tijd een high school-student in Amerika te zijn.

Grand Army op Netflix

De serie volgt de verhaallijnen van vijf verschillende leerlingen, waarbij we niet alleen de romantische perikelen en vriendschappen volgen, maar de serie is niet bang om serieuzere onderwerpen als social justice, racisme en geweld te vermijden. De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Odessa A'zion, Odley Jean, Maliq Johnson, Amalia Yoo en Amir Bageria.

Waar gaat Grand Army over?

Netflix omschrijft de serie als volgt: "Grand Army geeft een kijkje in een generatie die in opstand komt. Vijf studenten op de grootste public high school in Brooklyn nemen je mee in hun chaotische wereld waar ze strijden om te slagen, te overleven, te feesten, zich vrij te vechten en hun toekomst uit te stippelen."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Grand Army trailer

De rauwe trailer doet denken aan series als Skins en Euphoria, en door de heftige thema's is het ook te vergelijken met Netflix Original 13 Reasons Why. Grand Army bestaat uit negen afleveringen van een uur, en de serie is vanaf nu te zien op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder