Wie Is De Mol? onthult extra Molactie van Jeroen in video

Jeroen is zonder twijfel één van de brutaalste Mollen die meedeed

wie is de mol artikel glamour
Glamour

Het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? zit er officieel op. Gelukkig hoeven we het programma niet al te lang te missen, want het nieuwe seizoen van WIDM verschijnt alweer bijna. Tijdens de finale die afgelopen zaterdag werd uitgezonden, werd duidelijk hoe brutaal Jeroen als Mol is geweest. Om nog even te kunnen nagenieten van de afgelopen afleveringen, hebben we nog één extra Molactie voor je, die tijdens de finale niet getoond is.

Extra Molactie

WIDM brengt nog een extra video uit, waarin presentator Rik van de Westelaken de Mol van dit seizoen interviewt. Jeroen deelt hierin een extra Molactie die hij in de allereerste aflevering uitvoerde. Achteraf is het zó logisch dat Jeroen de Mol is, vooral als je deze Molactie bekijkt.

Molactie Jeroen in aflevering 1

In aflevering 1 moesten de kandidaten een lijst met Italiaanse namen samenstellen. Jeroen wist als Mol het werkelijke doel van die lijst: de kandidaten moesten uiteindelijk mensen op straat vinden met namen uit de lijst om ze zover te krijgen om met hen te komen avondeten. Om het de kandidaten moeilijker te maken, somde Jeroen een hoop Italiaanse namen op die tegenwoordig helemaal niet meer veel voorkomen: Mario, Luigi, Michelangelo, Donatello...

En dat is nog niet alles; op het moment dat het groepje van Jeroen dan tóch een Michelangelo heeft weten te vinden en hem heeft overgehaald om naar het diner te komen, laat Jeroen zich van zijn brutaalste kant zien. Als Ron en Tina al weglopen, loopt Jeroen toch nog even terug om tegen de man in de auto te zeggen dat hij vooral niet hoeft te komen, omdat het allemaal een grap was. Bekijk de video hieronder maar eens:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol