Ellen Pompeo brandt los over waarom er altijd zo veel drama is op de set van Grey's Anatomy

En ze verklapt waarom dit misschien wel het laatste seizoen is...

Actrice Ellen Pompeo heeft een boekje opengedaan over het drama op de set van ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Eerder praatte ze al over het feit dat ze veel minder verdiende dan haar mannelijke collega's in de serie. Nu heeft ze ook verteld over de onenigheden die er – in de vijftien jaar dat de serie te zien is – zijn geweest. Die onenigheden hebben er toe geleid dat acteurs Isaiah Washington, Katherine Heigl en T.R. Knight zijn vertrokken. Aan Variety vertelt Ellen waarom ze denkt dat er zoveel ruzie is geweest in de afgelopen jaren.

Ellen Pompeo over werkdruk Grey's Anatomy

Ellen schuift het in de schoenen van de productie, die ervoor zorgt dat acteurs enorm lange dagen moeten maken. "Niemand zou zestien uur per dag en tien maanden per jaar moeten werken," zegt ze. "Dat zorgt voor vermoeidheid, verdriet en soms zelfs depressies. Het is een hele ongezonde manier van werken en ik hoop dat we na het coronavirus nooit meer seizoenen van 22 of 24 afleveringen gaan maken." vertelt Ellen. Ze vervolgt haar verhaal door te zeggen dat dit de reden is waarom mensen instorten. "Dit is waarom mensen ziek worden of break downs hebben. Hierom maken acteurs ruzie en schieten ze uit hun slof. Wil je af van dat slechte gedrag? Laat mensen dan naar huis gaan om te slapen." aldus de actrice.

Laatste seizoen Grey's Anatomy

Ook suggereert Ellen dat het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy misschien wel het laatste is. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen, maar om eerlijk te zijn kan dat ook na dit seizoen zijn," zegt Ellen. "Ik vecht er constant voor om de show zo goed mogelijk te maken. Als producer heb ik ook het gevoel dat ik dat kan doen. Dit is het laatste jaar waarin ik een contract heb, dus misschien is het hierna wel voorbij." aldus Ellen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ellen Pompeo over laatste seizoen Grey's Anatomy

De actrice zou er dan ook vrede mee hebben als het hierna eindigt, omdat het laatste seizoen voor haar gevoel het beste is tot nu toe. "Ik heb heel veel zin in dit seizoen. Misschien is dit wel het beste seizoen ooit, ik weet dat het gek is om dat te zeggen. Maar toch is het zo."


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder