Wie is de Mol?-fans achterhalen eerste twee deelnemers van het nieuwe seizoen

De Molloten hebben niet stilgezeten

Wij zijn net pas bekomen van het nieuws dat Jeroen de Mol is, maar de diehard Molloten zijn alweer flink aan het speculeren over Wie is de Mol? 2021. En niet zonder resultaat, want de eerste twee kandidaten voor het seizoen dat in januari start lijken door Instagram-account @wieisdemolhintsnl te zijn geraden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Charlotte Nijs Wie is de Mol

Wie dan de eerste twee namen zijn? Politiek verslaggever Charlotte Nijs wordt 'verdacht' van een deelname aan het spelprogramma. Volgens Molloot Max – die zijn inzichten deelde met @wieisdemolhintsnl – heeft ze in de periode van de opnames niets geplaatst op haar Instagram. Daarbij was ze niet aan het werk als interviewer voor SBS 6 op Het Binnenhof. Was ze verhinderd vanwege de opnames van WIDM?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Michelle Willemsen Wie is de Mol

De tweede mogelijke kandidaat is volgens Molloten interviewer Michelle Willemsen, die bij Telegraaf werkt. Zij was net als Charlotte Nijs in de periode dat Wie is de Mol werd opgenomen afwezig op social media. Daarnaast is ze toen ook niet te zien geweest als interviewer op het Youtube-kanaal van de Telegraaf.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is de Mol seizoen 21

Het 21e seizoen van Wie is de Mol gaat op 2 januari 2021 van start. Over de opnamelocatie is nog niets bekendgemaakt. Molloten vermoeden dat de opnames dit jaar in Tsjechië hebben plaatsgevonden. Het lijkt erop dat twee toeristen per ongeluk middenin een spel van het programma zijn beland. Of dit echt de locatie is, moeten we nog even afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol