Deze nieuwe Netflix-serie wordt vergeleken met Gossip Girl en Downton Abbey en wij snappen het wel

Bekijk de trailer en oordeel zelf!

Er is een nieuwe Netflix-serie in aantocht en Twitter gaat los over het feit dat serie een mix is van Gossip Girl en Downton Abbey. Maak kennis met Bridgerton.

Bridgerton

Afgelopen maandag releasede het streaming platform de teaser van de serie Bridgerton. Een serie die is gebaseerd op de romans van Julia Quinn en zich afspeelt in het negentiende eeuwse Londen (zie daar ook meteen de overeenkomst met Downton Abbey). Bridgerton vertelt het verhaal van de acht broers- en zussen Bridgerton, die allemaal opzoek zijn naar de liefde en ondertussen hun eerste stappen zetten in de competitieve wereld van de Britse elite.

Bridgerton x Gossip Girl

Waar de overeenkomst dan ligt met Gossip Girl? Bij de verteller. In beide series worden de personages 'in de gaten gehouden' door de verteller, die er geen moeite mee heeft om de grootste geheimen van de personages uit te laten komen. Verwacht dus een hoop drama, romantiek en schandalen net zoals we van Gossip Girl gewend zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reacties Twitter Bridgerton

Twitter is in ieder geval erg enthousiast over de serie en iedereen legt massaal de vergelijking met Gossip Girl. Mensen reageren onder andere dat ze het "Een achttiende eeuwse Gossip Girl" vinden en dat de serie een mix lijkt van Gossip Girl, Scandal en Pride and Prejudice.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Twitter over Shonda Rhimes

Daarnaast zijn Twitteraars erg te spreken over de keuze voor een diverse cast van producent Shonda Rhimes. Iets waar ze in de series Grey's Anatomy en Scandal – die ze eerder produceerde voor zender HBO – ook een stokje voor stak. In 2018 stapte ze over naar Netflix en tekende ze een miljoenendeal om voor hen series te produceren. Bridgerton is daar het eerste resultaat van.

Bridgerton is vanaf 25 december te zien op Netflix.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder