Deze thriller met KJ Apa laat zien wat er met de wereld gebeurt als COVID-19 niet weg zou gaan

KJ Apa heeft de hoofdrol in de eerste film over de wereldwijde pandemie die nu nog gaande is

2020 vanity fair oscar party hosted by radhika jones   arrivals
Frazer HarrisonGetty Images

Als we je een jaar geleden hadden verteld hoe de wereld er nu uit zou zien, had je het waarschijnlijk niet geloofd. Datzelfde gevoel van ongeloof speelt waarschijnlijk op wanneer je de trailer van Songbird ziet. In deze film, waarin Riverdale's KJ Apa en actrice Sofia Carson de hoofdrol hebben, heeft Covid-19 zich ontwikkeld tot Covid-23 en zien we hoe het leven er dan uit zou zien in Los Angeles.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

KJ Apa in nieuwe thriller

De film neemt ons mee naar 2024. Het coronavirus is gaan muteren en er bestaat nu zelfs een vierde variant, waardoor mensen al 213 weken in lockdown zitten. In alle chaos vindt koerier Nico (gespeeld door KJ Apa) troost bij Sara (gespeeld door Sofia Carson). De twee zijn online verliefd op elkaar geworden, maar hebben elkaar door het coronavirus nog nooit ontmoet. Sommige mensen zijn immuun voor het virus, zo ook Nico. Zijn dagen bestaan daarom uit het bezorgen van bestellingen voor mensen die niet meer de straat op mogen. Besmette mensen worden bovendien geëvacueerd en in zogenoemde ‘quarantainekampen’ gedropt.

Bekijk hier de trailer van Songbird

Songbird

De film is geproduceerd door Michael Bay, die ook horrorfilm The Purge maakte. De regie ligt in handen van Adam Mason en hij schreef ook het script van Songbird. Volgens hem is de thriller niet alleen spannend en angstaanjagend, maar heeft de film ook een liefdevolle boodschap. "Ik hoop dat de liefde die opbloeit tussen Sara en Nico de kijker hoop geeft in deze moeilijke tijd," aldus de regisseur tegenover Entertainment Weekly.

Het is nog niet bekend waar en wanneer Songbird te zien zal zijn.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder