Holidate 2: komt er een vervolg op Netflix' nieuwste kerstfilm?

Schrijfster Tiffany Paulsen heeft het vervolg al helemaal uitgedacht

Kan jij na het zien van Netflix' nieuwe kerstfilm Holidate niet wachten op een vervolg? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de plannen voor een tweede deel van de romantische komedie liggen al klaar. Netflix zelf heeft nog niets bevestigd, maar schrijfster Tiffany Paulsen weet al helemaal hoe het verhaal van Sloane en Jackson verder gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Holidate Netflix

In het eerste deel komen Sloane (gespeeld door Emma Roberts) en Jackson (gespeeld door Luke Bracey) erachter dat ze iets gemeen hebben: beiden zijn ze de vragen van hun omgeving zat over wanneer ze nu eens iemand meenemen tijdens de feestdagen. Daarom spreken ze af een jaar lang elkaars 'holidate' te zijn. Wanneer hun deal bijna lijkt te eindigen komen ze erachter dat wat ze eerst zo haatten nu iets is waar ze juist van houden...

Holidate 2

Tiffany Paulsen vertelde aan Vanity Fair dat ze een vervolgfilm wel ziet zitten en het verhaal zelfs al klaar heeft liggen. "Ik heb goede hoop dat er een tweede film komt, want er valt nog zoveel te ontdekken. Ze zijn pas net aan het daten dus er ligt nog genoeg in het verschiet," aldus de schrijfster. "Het verhaal zal zich voornamelijk in Australië afspelen en draaien om hoe Sloane zich aanpast aan de andere kant van de wereld. Daarnaast zullen we ook kennismaken met de familie van Jackson." Voor het tweede deel ligt volgens Tiffany zelfs al een titel klaar: Holimates: Holidate Down Under.

Kerstfilms op Netflix

Het zou niet de eerste keer zijn dat Netflix met een vervolg komt op een populaire kerstfilm. Eerder kwamen ze ook al met een vervolg op A Christmas Prince en The Princess Switch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder