Dit is wanneer Tenet thuis te zien is op video on demand, DVD en Blu-Ray

Voor iedereen die er geen bal van begreep: wellicht de moeite waard om 'm thuis nog eens te kijken

Tenet was door de corona-pandemie pretty much de enige blockbuster die in 2020 in de bioscopen te zien was. Christopher Nolan durfde de release aan, terwijl andere langverwachte knallers als Denis Villeneuve's Dune en de nieuwe James Bond-film No Time To Die wél trailers uitbrachten, maar toch doorgekaatst werden naar 2021. Als je Tenet in de bios hebt gemist hebben we goed nieuws: vanaf 15 december is de film te zien via o.a. Pathé Thuis, en op 21 december ook op DVD, Blu-Ray en 4K UHD.

Tenet thuis kijken on demand

Iedereen die een béétje weet waar filmmaker Nolan voor staat, weet dat hij enorm veel waarde hecht aan films op het Grote Scherm kijken, maar ja, als wereldwijd alle bioscopen dicht zijn, kan je niet echt een kant op. Daarom krijgt Tenet veel eerder dan verwacht een release op Video on Demand, DVD en Blu-ray. De home versie zal vergezeld worden door de uur-durende special “Looking At The World In A New Way: The Making Of Tenet” – hopelijk kan die wat duidelijkheid bieden over de gedachtegang achter de hersenkraker.

Tenet een tweede keer kijken? Hier is hij te streamen

Het bizarre aan Tenet is, dat het een film is die tijdens de eerste keer dat je 'm kijkt bijna niet te begrijpen is. Het is een spannende en indrukwekkende zit, door de vele practical stunts, maar als je de bios uitloopt denkt je waarschijnlijk: 'Of ík ben dom, óf Christopher Nolan is dom'. Fans van de film raden dan ook aan om 'm een tweede keer te kijken – nu je 'm in december thuis kan kijken is dat een stuk voordeliger dan dat je een tweede keer naar de bios moet. Straks kan je 'm zo vaak kijken als je wil! Tenet zal in Nederland te zien zijn via o.a. Pathé Thuis, iTunes, Ziggo en KPN. De film is vanaf vandaag te pre-orderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder