Derek Shepherd komt terug in Grey's Anatomy seizoen 17

McDreamy is back, people

derek shepherd
Grey's Anatomy

Let op: als je om de één of andere reden nog niet veel seizoenen van Grey's Anatomy hebt gezien, dan bevat dit artikel spoilers.

De grootste shock voor de trouwe fans (misschien wel: de meest trouwe seriefans ooit - welke andere serie heeft zoveel seizoenen?!) van Grey's Anatomy: het moment dat Derek Shepherd stierf aan een verwonding aan zijn hoofd (oh, de ironie). Patrick Dempsey verliet de serie na elf seizoenen om zich meer op zijn familie te focussen. Meredith Grey ging door zonder hem en inmiddels zitten we al op zestien seizoenen. Inmiddels is seizoen 17 van start gegaan in Amerika en geloof het of niet, maar Derek (a.k.a. McDreamy) maakt een comeback!

Grey's Anatomy seizoen 17 Derek

Voor je nu denkt dat Derek opstaat uit de dood of in een of andere schokkende onthulling een tweelingbroer blijkt te hebben: dat is helaas niet het geval. McDreamy doet zijn bijnaam eer aan en verschijnt in een droom van Meredith.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Grey's Anatomy seizoen 17

In het zeventiende seizoen van onze favoriete ziekenhuisserie wordt de coronacrisis verhaald. De maker van Grey's Anatomy, Krista Vernoff, laat aan Deadline weten dat de schrijvers fans wilden trakteren op iets leuks, in een verder nogal heftige en sombere aflevering. Ellen Pompeo, de actrice die de hoofdrol van Meredith Grey speelt, kwam op het idee om Derek dit seizoen terug te laten komen. "Er is zoveel duisternis op dit moment, en we wisten dat zo'n hereniging een klein lichtpuntje zou kunnen zijn," aldus de actrice.

Derek Shepherd comeback Grey's Anatomy

Het ziet ernaar uit dat Derek voor meer dan één aflevering terug is. De vraag die nu ontstaat is: waarom blijft Ellen dromen over haar man? Zijn dit onschuldige dromen als gevolg van de stress van de coronacrisis of krijgen we hier te maken met een Izzie-achtige situatie en is er iets aan de hand met Meredith Grey? We zullen nog even geduld moeten hebben, want het is nog niet bekend wanneer seizoen 17 te zien is in Nederland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder