Molloten denken dat deze GTST-ster meedoet aan WIDM

Wat ons betreft dé perfecte kandidaat!

We moeten het al een aantal zaterdagen zonder Wie is de Mol doen, maar gelukkig kunnen we de WIDM-groepsapp blijven voeden met nieuws rondom het televisieprogramma. Het is al langer bekend dat het programma begin volgend jaar weer te zien is en er wordt nu weer flink gespeculeerd over de eventuele deelnemers.

Wie is de Mol Hints NL

Begin deze maand werden er al twee vrouwelijke mogelijke kandidaten genoemd voor seizoen 21. Nu is het de eer aan een man. Eind vorige week werd de naam van de acteur al meerdere malen genoemd in radio-programma's en op nieuwssites, maar inmiddels lijkt het gerucht aannemelijker nu de populaire Instagrampagina Wie is de Mol Hints NL deze vermoedens deelt.

Werkwijze Molloten en Wie is de Mol Hints

Natuurlijk delen de kandidaten voorafgaand niks over hun deelname. Het is daarom een hele klus om te ontdekken welke sterren er meespelen. Fanatiekelingen zoeken eerst uit wanneer het nieuwe seizoen is opgenomen, om vervolgens te kijken of er bekende Nederlanders zijn die in die periode niks gepost hebben op social media. Daarnaast checken ze programma's en Youtube-kanalen. Is een bn'er in die periode offline? Dan zou het wel eens een deelnemer kunnen zijn!

Mogelijke kandidaat WIDM seizoen 21

We horen je denken. Maar wie is men nu op het spoor? Het antwoord is Erik de Vogel. Op het Instagram-account van Wie is de Mol Hints staat: "Erik de Vogel is al een tijdje niet te zien in GTST en is er een kans dat hij meedoet aan Wie Is De Mol!" Denk jij dat de acteur, die al jarenlang Ludo Sanders speelt in Goede Tijden Slechte tijden, een nieuwe kandidaat is?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol