Er komt dit jaar een Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial en dit zijn de eerste beelden

Dat wordt heerlijk wegzwijmelen bij al die boerenliefde op Eerste Kerstdag

boer zoekt vrouw deelnemers en yvon jaspers
Linelle Deunk

We begonnen dit jaar met een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw en we eindigen dit jaar met met nóg een dosis, want er komt een heuse kerstspecial aan. Op vrijdag 25 december – Eerste Kerstdag – neemt Yvon Jaspers ons weer mee naar de plek waar het voor veel boeren begon: het museumdorp in het Friese Allingerwier. Hier kwamen de vijf boeren die genoeg brieven kregen om deel te nemen aan het programma voor het eerst samen om te speeddaten met hun brievenschrijvers. De eerste beelden van de BZV special zijn inmiddels vrijgegeven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trailer Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial

De eerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial zijn inmiddels onthuld, waardoor je een kleine sneak peek krijgt van de aflevering die vrijdag op tv verschijnt. In de aflevering gaat presentatrice Yvon op bezoek bij boeren Annemiek, Jan, Geert Jan, Bastiaan, Geert, wiens leven compleet veranderd is na hun deelname aan het programma. Inmiddels nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de allereerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial.

Boer zoekt Vrouw kerstspecial

Presentatrice Yvon Jaspers vertelt op de Boer zoekt Vrouw website wat we kunnen verwachten van de speciale uitzending tijdens de feestdagen. "Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel," begint Yvon. "Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan. Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat." aldus de presentatrice.

Onze boerderij in Europa

De makers van het populaire datingprogramma waarin boeren opzoek gaan naar ware liefde hebben niet stilgezeten afgelopen tijd. Eerder kondigde omroep KRO-NCRV al aan dat er een spin-off van het programma aankomt: Onze boerderij in Europa. Hierin gaat Yvon samen met bekende stellen uit het programma in een camper op pad. Samen gaan ze op bezoek bij boeren in onder andere Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk om te kijken hoe zij te werk gaan. De afleveringen zullen vanaf begin volgend jaar te zien zijn bij de NPO.

De Boer zoekt Vrouw kerstspecial is op 25 december 2020 op 21.40 te zien op NPO 1.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder