De Familie Claus is een Nederlands-Vlaamse Netflix-kerstfilm – de eerste trailer is nu uit

Omdat wij ook geen genoeg kunnen krijgen van kerstfilms

netflix  de familie claus
Netflix / De Familie Claus

Kun jij ook geen genoeg krijgen van kerstfilms? Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. De familiefilm met in de hoofdrollen Bracha van Doesburgh, Jan Decleir en het jonge acteertalent Mo Bakker is – net als Sinterklaas het land weer heeft verlaten – vanaf maandag 7 december te zien op Netflix in Nederland en België. Benieuwd wat er dit jaar nog meer aan kerstfilms op Netflix komt? Wij maakten een compleet overzicht van alle nieuwe kerstcontent van 2020.

Waar gaat De Familie Claus over?

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde 'mooiste tijd van het jaar'. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen...

Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Bekijk hier de trailer van De Familie Claus

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder