Lindsay Lohan hint op nieuwe plannen voor een Mean Girls vervolg

LiLo hoopt dat ze opnieuw een rol krijgt als er nog een deel komt

Mean Girls, de film over Cady Heron (gespeeld door Lindsay Lohan) die na twaalf jaar in Afrika gewoond te hebben terugkomt in het Amerikaanse middelbare schoolleven, is een ontzettende classic. De film kreeg een vervolg, maar met een andere cast. Komt er ooit nog een vervolg met de originele cast? Als we Lindsay mogen geloven is er iets in the works. In de podcast Listen To Me, die gehost wordt door Lindsay's moeder Dina, hint ze erop dat er een vervolg aan zit te komen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mean Girls vervolg

In de podcast vertelde de actrice dat er plannen zijn voor een nieuw deel van Mean Girls. "Ik weet dat er iets op de planning staat, maar wat het precies is weet ik nog niet," vertelde ze. Lindsay zou heel graag opnieuw een rol willen in het vervolg van de film die veel voor haar betekend heeft. "Het zou een eer zijn als ik er weer aan mee mag werken." aldus de actrice.

Mean Girls reünie

Eerder vond er op 3 oktober – een belangrijke datum in de film – al een online Mean Girls reünie plaats, waarin Lindsay bijpraatte met haar medespeelsters Rachel McAdams, Amanda Seyfried en Lacey Chabert. "Dat was heel leuk. Het was fijn om weer even bij te praten," zei ze in de podcast over het weerzien. "Het was heel vertrouwd en voelde alsof we elkaar elke dag nog spreken." aldus Lindsay.

Mean Girls film

De populaire film volgt het verhaal van Cady, die al vrij snel kennis maakt met de gemeenste meiden van de school: Gretchen (gespeeld door Lacey Chabert), Regina (gespeeld door Rachel McAdams) en Karen (gespeeld door Amanda Seyfried) – meiden die op woensdag altijd roze kleding droegen en Cady's leven extreem zuur maakten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder